Press Releases

Available Languages:
Η Intracom Telecom Επεκτείνει το Δίκτυο Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης της TeraGo στον Καναδά
Η επέκταση του δικτύου της TeraGo θα γίνει στο φάσμα mmWave χρησιμοποιώντας το WiBAS™ G5

Αθήνα, Ελλάδα – 20 Δεκεμβρίου 2021 - Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε τη διάθεση στην TeraGo, κορυφαίο πάροχο λύσεων ασύρματων δικτύων για επιχειρήσεις στον Καναδά, των ασύρματων συστημάτων WiBAS™ G5 evo-BS και WiBAS™ G5 Connect+, στα 24 GHz.

Η TeraGo επέλεξε το WiBAS™ G5 με γνώμονα το στρατηγικό της σχεδιασμό για εμπορική διάθεση της σταθερής ασύρματης πρόσβασης (FWA) στον Καναδά εκμεταλλευόμενη το αδειοδοτημένο φάσμα mmWave. Χάρις στο WiBAS™ G5, η TeraGo θα παρέχει ταχύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στους συνδρομητές της. Επίσης, η TeraGo, ως ο μεγαλύτερος κάτοχος του φάσματος mmWave στον Καναδά, και αξιοποιώντας την πολυσημειακή (PtMP) τεχνολογία WiBAS™ G5, θα επιτύχει το στόχο που έχει θέσει για ακόμα πυκνότερο δίκτυο πρόσβασης υπερύψηλών ταχυτήτων. Η TeraGo είναι η πρώτη εταιρεία στη Β. Αμερική που επωφελείται των δυνατοτήτων του WiBAS™ G5 στα 24 GHz, δοκιμάζοντας πρώτη την τεχνολογία της Intracom Telecom στο εργαστήριο και στο πεδίο. Το πλήρες οικοσύστημα λύσεων FWA της Intracom Telecom, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας uniMS™, δοκιμάστηκε από την TeraGo για αυτοματοποιημένη διαχείριση του κύκλου ζωής των δικτύων.

Ο πολυσημειακός (PtMP) σταθμός βάσης WiBAS™ G5 evo-BS λειτουργεί στη συχνότητα των 24 GHz, ενώ το έξυπνο λογισμικό που διαθέτει του επιτρέπει να λειτουργεί παράλληλα με συστήματα 5G σε γειτονικά κανάλια. Το WiBAS™ G5 Connect+ αποτελεί έναν προηγμένο τερματικό σταθμό, κατάλληλο για όσους παρόχους θέλουν να προσφέρουν άμεσα στους συνδρομητές τους υπερύψηλές ευρυζωνικές ταχύτητες, και είναι εντυπωσιακά ευέλικτος, καθώς μπορεί να λειτουργήσει με Πολυπλεξία Διαίρεσης Χρόνου (TDD) και Πολυπλεξία Διαίρεσης Συχνότητας (FDD) στη συχνότητα των 24 GHz.

«Αποτελεί μια εξαιρετική συνεργασία για την TeraGo, καθώς επεκτείνουμε περαιτέρω τις δυνατότητες του δικτύου μας πάνω σε μία πλατφόρμα που βασίζεται σε διεθνή πρότυπα, με συμπαγή κατασκευή για εύκολη και ανέπαφη εγκατάσταση», δήλωσε ο κ. Osman Mohamednur, Sr. Director Network Business της TeraGo. «Αξιοποιώντας τις λύσεις WiBAS™ G5 της Intracom Telecom, η TeraGo θα ξεπεράσει τις προσδοκίες παρέχοντας στις επιχειρήσεις στον Καναδά βελτιωμένες ταχύτητες, μειωμένο χρόνο αναμονής και αξιοπιστία».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την TeraGo, πρωτοπόρο στον τομέα του 5G στον Καναδά, συνδράμοντας έμπρακτα στην υλοποίηση τους οράματός τους. Οι λύσεις μας WiBAS™ G5 evo-BS και WiBAS™ G5 Connect+, οι οποίες έχουν ήδη λάβει πιστοποίηση από το Υπουργείο Καινοτομίας, Επιστήμης και Οικονομικής Ανάπτυξης (ISED) του Καναδά, επιτρέπουν στην TeraGo να παρέχει υπερύψηλές ταχύτητες σύνδεσης σε επιχειρησιακούς πελάτες, με βάση το στόχο που έχει θέσει για βελτίωση της χωρητικότητας του δικτύου της συνολικά», σημείωσε ο κ. Dharminder Chanana, Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής της Intracom Telecom στις Η.Π.Α., Conklin-Intracom.

Η ασύρματη πολυσημειακή λύση WiBAS™ της Intracom Telecom έχει επιλεγεί και αντικαταστήσει άλλες τεχνολογίες ευρυζωνικής πρόσβασης, όπως την οπτική ίνα και τον χαλκό, σε Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική. Οι πιο πρόσφατες και επιτυχημένες εγκαταστάσεις δικτύων ασύρματης πρόσβασης έχουν υλοποιηθεί από την εταιρεία για λογαριασμό κορυφαίων τηλεπικοινωνιακών παρόχων και παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου σε Ιταλία, Ισπανία, Ινδονησία, Νιγηρία και Νότια Αφρική.

 

Σχετικά με την TeraGo

Η TeraGo, είναι ο μεγαλύτερος κάτοχος φάσματος mmWave στον Καναδά και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων ασύρματων δικτύων για επιχειρήσεις. Παρέχει παράλληλα υπηρεσίες cloud, συνδεσιμότητας σε επιχειρήσεις σε εθνικό επίπεδο και λειτουργεί πέντε data centers στην ευρύτερη περιοχή του Toronto, στην ευρύτερη περιοχή του Vancouver, και στην Kelowna, και διαθέτει και διαχειρίζεται ιδιόκτητο δίκτυο IP. Η εταιρεία εξυπηρετεί επιχειρησιακούς πελάτες στις καίριες αγορές του Καναδά συμπεριλαμβανομένων των Toronto, Montreal, Calgary, Edmonton, Vancouver, Ottawa και Winnipeg. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα terago.ca

 

Σχετικά με την Intracom Telecom

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία άνω των 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης δικτύων 5ης γενιάς (5G), έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς. Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven Intelligence, καθώς και των Smart City λύσεων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της Ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η Intracom Telecom επίσης διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων. Η εταιρεία διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά, εξυπηρετώντας παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δημόσιες αρχές, μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η Intracom Telecom διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης και παραγωγής, και διατηρεί θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.